Izrada namještaja

Posljednjih godina, poduzeće Točka d.o.o. se specijaliziralo za izradu namještaja od pločastog materijala po mjeri. Iz naše ponude izdvajamo:Svim korisnicima besplatno nudimo uslugu izmjere te savjetovanja kod dizajna namještaja i odabira materijala.Poslovne prostore opremamo namještajem od pločastog materijala i od punog drveta. Naši korisnici su zadovoljni namještajem kao što su radni stolovi, uredski ormari i ormarići, konferencijski stolovi i slično.

Poslovni prostoriUgradbene ormare vidoke kvalitete izrađujemo za privatne i poslovne prostore. U ponudi imamo različite vrste kvalitetnog okova, kliznih vrata, te ugradbenih elemenata koji će zadovoljiti sve klijente uključujući i one sa izraženim smislom za dizajn i eleganciju.

Ugradbeni ormariKoristeći moderne materijale visokog sjaja, te poseban okov od renomiranih proizvođača, rado ćemo Vam napraviti kuhinju iz snova. Automatsko zatvaranje elemenata, aluminisjki okviri, magnetne ladice, samo su neki od elemenata modernog dizajna kuhinja i prostora za kuhanje ili blagovanje.

Kuhinje po mjeriDnevna soba po mjeri - san svakog mladog bračnog para. Stambeni prostor Vam može biti ispunjeniji te može izgledati profinjeno sa elementima minimalističkog modernog dizajna, ili elementima klasičnog monumentalnog izgleda. S druge strane, dječije sobe mogu biti opremljene inovativnim dizajnom i izgledom koji će obradovati svako dijete.

Ostali namještaj